Acceptatie en Commitment Therapie (ACT)

 

Wat?

Het doel van ACT is je te helpen navigeren naar een rijk en zinvol leven, en tegelijkertijd flexibel om te gaan met de ongemakken die je tegenkomt. ACT is een bewezen effectieve en een heel toegankelijke behandeling bij depressie, angst, stress, verslaving en ander psychisch lijden. 

Hoe?

ACT doet dit door:

  • je psychische vaardigheden aan te leren om heel effectief met pijnlijke gedachten en gevoelens om te gaan, zodat ze je niet meer afremmen of tegenhouden. 

  • je te helpen duidelijk te krijgen wat echt belangrijk voor je is. Dit zijn je waarden, en als je ze bewust gebruikt helpen ze je direct en ieder moment om te doen wat betekenisvol, logisch en verrijkend voor je is. 

  • je gewaarzijn van het huidig moment te vergroten. Hiermee kom je los van patronen en krijg je weer keuzevrijheid om te handelen zoals je wilt. 

Wat kun je verwachten?

  • Een serie van +- 8 ACT sessies in een huiselijke setting. 

  • Praktische en eenvoudig te leren tools die je direct thuis kan toepassen. 

  • Een gelijkwaardige behandelrelatie. Bij ACT stelt de therapeut zich niet als levens-expert op, maar toetst steeds bij jouw eigen ervaring wat werkbaar is en wat niet. 

Visie?

Stress is normaal en hoort bij het leven. Door wijs om te gaan met stress kan je nu al direct een waardevol leven leiden. Meer dan een bedrijf, zijn CAIA en Stresswise deel van een beweging, die zonder oordeel, zonder labels en niet perse klachtgericht werkt. Vanuit krachten en mogelijkheden helpen we je naar bewustzijn, acceptatie en purpose. 

Wij begrijpen je onzekerheid en je strijd, gewoon omdat we ons bewust zijn van onze eigen menselijkheid. Wij hebben niet de pretentie om je te genezen, maar wij staan naast je om samen met jou het proces naar heelheid te beleven.

 

Welcome  

 

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now